Agenda Lingua Terrae Books

 

Home page | Catalogs | How to order

 

Where is

 

 

LTB  LTB  LTB  LTB  LTB  LTB LTB  LTB  LTB  LTB  LTB  LTBE

 

 

zaterdag 23 april

 

Themadag Engeland – Een dag onder auspiciën van het Landelijk Geologisch Platform

23 april-10:00 - 16:00

Engeland. Een mooi land met een enorme variatie in landschappen, een enorme geologische geschiedenis en met heel veel kust. Plekken om langs de kust te struinen en bijv. fossielen te zoeken of in Cornwall, zover het nog mogelijk is, de verlaten “halden” te bezoeken.

De stichting Geologische Activiteiten (GEA) organiseren op zaterdag 23 april 2022 samen met de Nederlandse Geologische Vereniging (NGV) onder auspiciën van het Landelijk Geologisch Platform (LGP) een dag met als titel “Engeland”. Het doel is om de geďnteresseerden/verzamelaars met elkaar in contact brengen zodat men zijn/haar kennis over de hobby kan vergroten. Er zijn boeiende lezingen over de Engelse geologie, over fossielen en mineralen uit Engeland.

LET OP: De locatie is gewijzigd. De nieuwe locatie is: Aula Groevenbeekcollege, Paul Krugerweg 42, Ermelo.

 zaterdag 30 april

 

https://www.geologienederland.nl/wp-content/uploads/2022/03/NGV_NWS_PaleoTime_NL_2022_poster.jpg

Op zaterdag 30 april 2022 wordt er weer een normale editie van PaleoTime gehouden. De internationale fossielenbeurs vindt opnieuw plaats in Harderwijk.

De afgelopen twee jaar kon PaleoTime-NL niet normaal doorgaan, vanwege de COVID pandemie. In 2020 moest het evenement op het laatste moment afgeblazen worden, in 2021 werd er een online versie georganiseerd. Gelukkig zal er in 2022 weer een normale editie plaatsvinden, op zaterdag 30 april in Harderwijk, met een fossielenbeurs, lezingen, preparatiedemonstraties, musea & verenigingen, kinderactiviteiten en nog veel meer!