Agenda Lingua Terrae Books

 

Home page | Catalogs | How to order

 

Where is

 

 

LTB  LTB  LTB  LTB  LTB  LTB LTB  LTB  LTB  LTB  LTB  LTBE

 

 

zaterdag 3 februari

 

Op zaterdag 3 februari 2023 wordt voor de 34e keer de Steentijddag georganiseerd. Mede dankzij de vele reacties op onze Call for Papers is het wederom gelukt om een gevarieerde dag samen te stellen met bijdragen over interessant onderzoek uit diverse perioden en met verschillende thema’s.

Praktische informatie

De dag wordt gehouden in het Lipsiusgebouw van de Universiteit Leiden, Cleveringaplaats 1 in Leiden. De inschrijving vindt plaats van 10.30 tot 11.00 uur in de centrale hal. De borrel na afloop is in het Rijksmuseum van Oudheden, Rapenburg 28 in Leiden. De kosten voor deelname, inclusief lunch en borrel, bedragen € 25. Uw online aanmelding dient uiterlijk op 25 januari 2023 binnen te zijn.

LTB  LTB  LTB  LTB  LTB  LTB LTB  LTB  LTB  LTB  LTB  LTBE

 

 

zaterdag 2 maart

 

Op zaterdag 2 maart 2024 organiseert de Nederlandse Geologische Vereniging een themadag over zeldzame aardmetalen.

Doel van een themadag is o.a. de verzamelaars /geïnteresseerden /wetenschappers met elkaar in contact te brengen; er wordt een aantal lezingen verzorgd, zodat men zijn/haar kennis over de hobby kan vergroten; er kunnen verzamelingen getoond worden en er is een boekenmarkt aanwezig.

 

Locatie: De themadag wordt gehouden in het Koningsbergergebouw van de Universiteit Utrecht, Budapestlaan 4b, Utrecht-Uithof.

 

 

 

LTB  LTB  LTB  LTB  LTB  LTB LTB  LTB  LTB  LTB  LTB  LTBE

 

 

zaterdag 9 maart

 

Paleotime vindt plaats op 9 maart 2024.

Het evenement is open van 10:00 tot 17:00.

Locatie: Expo Houten :  Meidoornkade 24, Houten